2012. február 4., szombat

Kiállítás, kirándulás...kis csapat...és örömök!

Mozgalmas hetünk volt! 

Voltunk a XV.kerületi Eötvös Könyvtárban a Krúdy Kör Irodalmi Délutánján, ahol  Eppinger Éva festőművész és Szemenyei Dorka grafikus (Táncsics Mihály Tehetséggondozó Kollégiumban lakik, egy délelőtti ügyeletben láttam meg a csodás manóit és gondoltam, hadd örüljenek mások is nekik! A megvalósulásáért sok köszönet Szerényi Ferencné, Ildinek és Kanizsa Józsefnek!)  munkáiból nyílt kiállítás. 

Krúdy Kör Irodalmi Délutánja
Az összejövetelen 80. születésnapja alkalmából lovag Tárkány Imre Krúdy díjas íróval, költővel „életútjáról” beszélgetett a délután házigazdája lovag Kanizsa József Krúdy-díjas író, költő. A délután programját színesítették, Tálas Ernő a Svéd Királyi Opera tenorja, Nagy Bálint és Salis Julien Priscilla a Benkő I. Ref. Ált. Isk. és Gim. diákjai.

Szemenyei Dorka Manófaktúrájából egy manó gyerek:-)

Célunk, hogy apró lépésekkel hozzuk egymáshoz egyre közelebb a generációkat, hogy érezzék, JÓ EGYÜTT,és hogy van mit tanulnunk egymástól!

Ma pedig tettünk egy rövid sétát a Normafán, bár sokan a hóesés és a hideg miatt kuckójukban maradtak, páran kimerészkedtünk és ugyan fáztunk mi is, de jól esett a csípős kora délelőtti séta!





Azt hogy elűztük a telet nem hiszem, még elijeszteni sem tudtuk, de mi sem ijedtünk meg tőle! Így hát bízunk benne tavasszal újra indulhatunk az erdő, mező felfedezésére! 

Addig is jó farsangolást és vidámságot és sok-sok örömet kívánunk Mindenkinek!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése