2011. augusztus 21., vasárnap

Kamaszfesztiválra megyünk!

2011. szeptember 9-én, pénteken a Zöld pardonban tanévnyitó Kamaszfesztivál lesz. A szervezők ebben az évben a "Találd meg a hobbidat!" hívószót adták az eseménynek. Céljuk, hogy lehetőséget adjanak minden olyan szakkörnek, klubnak, szervezetnek, művelődési háznak, egyesületeknek és alapítványnak, akik szeretnék a serdülőkorosztályt eseményeikre, programjaikra toborozni.

A felhívás minket úgy talált meg, hogy Nagy Anita az ügyvezető a Vodafone Főállású Angyal pályázatán indult résztvevőket egy Angyaltalálkozóra invitálta és úgy gondoltuk, ott a helyünk!
A csapatunk (Kata, Marietta, Éva, Évi, István és Én) pedig elkezdetünk gondolkodni és dolgozni azon, hogy miként is tudnánk programunkba vonzani a fiatalokat. 

Viszünk társas- és csapatjátékokat, lesz ötletroham faliújságunk, emberünk, aki örökifjú és még várjuk az ötleteket, fiataloktól, örökifjaktól! Jönnek velünk fiatalok és várunk örökifjakat!

Célunk, hogy a generációk közel kerüljenek egymáshoz, hogy kapcsolatok alakuljanak ki, hogy aki amiben jó és aktivizálni szeretné magát, az megtehesse és akinek pedig szüksége lenne erre a tudásra, tapasztalatra és figyelemre, az megtalálhassa. Ne hagyjuk parlagon heverni a tapasztalatinkból, az életünkből származó értékeinket, kedves Örökifjú jöjjön el erre a rendezvényre beszélgessünk és Te kedves Ifjonti Titán, gyere és kérdezz!

A társadalom összetartó erejét a szolidaritás, a tolerancia és a bizalom adja, ezekhez szükség van arra, hogy az ember nyitott legyen más korú, foglalkozású, állapotú emberekre, azaz a sokféleség (diverzitás) és a gyenge kapcsolatok (értsd: szomszédsági, klubsági, önkéntes munka stb.) olyan szociális kompetenciákat (együttműködés, csapatmunka, figyelem, empátia, segítőkészség stb.) fejleszt, mely világunkban egy harmonikus, boldog és sikeres élethez elengedhetetlen.Végül ez indulhat egy hobbiként, ami később, akár a hivatásoddá is válhat!


 Szeretettel várunk 2011.szeptember 9-én, pénteken 10 órától a Zöld pardonban minden érdeklődőt és segítőt!

Jöjjenek! Gyertek!


Szűcs Édua karikatúrája
Csermely Péter: A rejtett hálózatok ereje című könyvéből

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése